Zugraveli interioare Bucuresti

Ghidul complet pentru zugraveli interioare

Zugraveli interioare la standarde profesionale

Zugraveli interioare | Daca sunteti in cautarea unei echipe de zugravi profesionisti (de incredere, prietenosi si transparenti) pentru amenajarea si igenizarea apartamentului Dvs, sunteti in locul potrivit.

Top Renovare va propune sa efectuati activitatea de zugravit interior (apartament / garsoniera / casa / birou) in mod corespunzator in cadrul proiectului de renovare totala a imobilului Dvs.

Avand o vasta experienta de peste doua decenii, Top Renovare va ofera servicii de zugraveli interioare la standarde profesionale, implicandu-se activ in managementul proiectului Dvs., oferindu-va in mod gratuit consultanta profesionala legata de ce materiale sa folositi, infunctie de spatiul si suportul pe care se aplica.

Nu intotdeauna se recomanda sa luati cea mai scumpa vopsea lavabila sau cea mai ieftina, ea alegandu-se in functie de suportul pe care se aplica, nivelul de calitate dorit de proprietar, activitatea desfasurata in spatiul respectiv, etc.

Avand un vast portofoliu de lucrari deja efectuate aferente activitatii de zugraveli interioare, Top Renovare va poate ajuta in tot ce aveti nevoie pentru aceasta etapa, fara nicio problema, practic orice provocare o acceptam cu mare placere.

 

Zugraveli interioare - etapele de lucru

Etapele de lucru efectuate de firma noastra de profesionisti in activitatea de zugrveli interioare:

1.Curatam peretii temeinic

Aceasta etapa este cruciala in procesul de zugravit interior apartament / garsoniera / casa / birou / spatii comerciale, deoarece suportul de aplicare al noilor materiale trebuie sa fie unul perfect pregatit pentru a obtine o lucrare ireprosabila.

Recomandam cu tarie sa fie curatat orice tip de material vechi: huma, calciu, varm etc. Acestea nu ar face decat sa compromita lucrarea.

2. Aplicarea gletului de incarcare (grosier), apoi cel de finisaj

Odata curatati peretii conform standardelor profesionale la care lucram si ne raportam, se efectueaza reparatiile necesare aferente tavanelor si peretilor, iar apoi se aplica gletul de incarcare sau grosier.

Odata aplicat gletul de incarcare (recomandam CT 126), se lasa sa se usuce si se aplica gletul de finisaj (recomandam CT 127). Ambele materiale au un timp necesar adecvat pentru uscare, care, daca nu il respectam, putem compromite lucrarea.

3. Fisinarea peretilor prin smirgheluirea si uniformizarea gletului

Top Renovare lucreaza doar la standarde profesionale de top, asadar noi NU LUCRAM CA CEILALTI COMPETITORI. Lucram in mediu controlat, fara praf, doar cu scule profesionale care utilizeaza smirghel grosime medie, iar la colturi burete sau alte solutii care permit smirgheluirea in acele sectiuni de lucru dificile.

4. Curatenia de smirgheluire si aplicarea amorsei

Indiferent ce scule profesionale folosim, este imposibil sa nu se faca putina mizerie, astfel ca vom utiliza aspiratoare profesionale pentru aspirarea si curatarea putinului praf care a rezultat in urma smirgheluirii tavanelor si a peretilor din imobilul Dvs.

Odata aspirat putinul praf, se trece la aplicarea amorsei, care trebuie data cu grija, sa nu stropim alte elemente din imobil (geamuri, calorifere, mobila, corpuri de iluminat, etc), deoarece acest material se curata extrem de greu, fiind foarte aderent.

 

5. Aplicarea vopselei lavabile

Costul pentru aplicarea lavabilei porneste de la un minimum de 18 RON / mp pentru o vopsea basic, alba. Vopseaua lavabila cauciucata, magnetica, colorata, etc. evident ca va avea un cu totul alt pret / mp. Totodata trebuie luat in calcul si costul materialului care il aplicam, in anumite cazuri costul fiind dublu la acelasi produs, singura diferenta fiind calitatea acestuia si brandul de la care achizitionam.

Cand vine vorba de apartamentul / garsoniera / casa / biroul Dvs. va recomandam sa mergeti pe mana profenistilor cu un portofoliu solid, transparent si cu multa experienta in domeniu, fara a va ghida doar dupa principiul „sa fie cel mai ieftin”.

Zugraveli interioare -
Ce sa nu faci ?!

Daca doresti sa duci la bun sfarsit un proiect de ” zugraveli interioare „, inceput pentru imobilul tau, iti recomandam sa nu incepi lucrarea mergand pe criteriul „sa fie extrem de ieftin”. Ieftin si bun, sunt doua notiuni care nu se regasesc in acelasi context, de cele mai multe ori.

 

Astfel ca iti sugeram:

  • sa ai un plan bine pus la punct

  • sa nu alegi executantul cel mai ieftin acceptand odata cu pretul cel mai mic o multitudine de riscuri (vizibile, dar si mai putin vizibile)

  • materiale extrem de ieftine si de o calitate indoielnica

  • daca tot vorbim de casa ta, iti recomandam sa nu te incurci cu cel mai ieftin, ci cu cel mai bun, adica cu Top Renovare

renovare apartament
0
Profesionisti
g384.png
0
Proiecte Incheiate
g354.png
0
Proiecte in Lucru
renovare garsoniera si apartament bucuresti

Povesteste-ne despre apartamentul tau !

Hai sa bem o cafea, sa ne cunoastem si sa discutam toate detaliile aferente proiectului tau. Ne ocupam de absolut tot ce ai nevoie, de la A la Z, fara sa ai nicio durere de cap.

Practic, suntem noua generatie de firme de renovari interioare, care vin cu o structura clara de lucru, cu o cotatie explicita, achizitii de materiale, practic… tot ce ai nevoie intr-un singur pachet.

Totodata puteti urmari pe pagina noastra de Facebook orice noi oferte pe care le lansam sau ne puteti contacta direct pentru orice intrebari..