Intrebari renovare apartament

Cele mai frecvente Intrebari renovare apartament

Renovare apartament - cele mai frecvente intrebari

Aceasta e cea mai frecventa intrebare, care o primim (in anumite cazuri inca de la primele minute din cadrul primului apel tefonic). Este extrem de dificil sa exprimam un cost general, deoarece acesta nu exista, fiecare lucrare avand propriile elemente care determina costul:

 • suprafata desfasurata ce trebuie renovata
 • ce doreste proprietarul / beneficiarul sa faca in respectiva renovare
 • care este standardul de calitate dorit
 • ce pachet de servicii doreste sa foloseasca inc adrul lucrarii, etc.

 

Ca si in cazul exprimarii costului, timpul aferent lucrarii e direct corelat cu ce anume doriti sa fie efectuat in cadrul renovarii.

Daca doriti sa

 • decopertati totul
 • sa aplicati glet incarcare si glet finisare
 • aplicat lavabila alb integral sau mai multe culori?
 • schimbare instalatii electrice si sanitare
 • schimbat parchet
 • schimbat usi, etc

Atunci cu siguranta timpul de lucru este cel putin dublu vs. pastrez vechile usi, schimb la baie doar ce este defect din instalatia sanitara, iar in camera X si Y montez doar 1 priza suplimentara. Aceasta e una din cele mai importante intrebari pentru renovare apartament.

Lucrarea de renovare imobil este una foarte complexa, de aceea apar multiple probleme de cele mai multe ori.

Va recomandam in primul rand sa lucrati cu o companie profesionala de renovari interioare, cu vasta experienta in domeniu. Compania trebuie sa aiba un brand bine pozitionat pe piata, transparenta in lucrarile prestate, iar serviciile sa fie la standarde internationale.

Totodata va recomandam sa aveti un plan foarte bine pus la punct cand incepeti lucrarea si sa stiti pana la ultimul si cel mai mic detaliu ce doriti sa faceti in cadrul renovarii, altfel riscati sa prelungiti timpul de lucru, sa aveti modificari de costuri pe parcursul lucrarii s.a.m.d.

Avem o vasta experienta de peste doua decenii, mai exact 23 de ani. Am inceput sa lucram in acest domeniu din 1999.

Experienta acumulata consta in prestarea serviciilor atat la nivel national, cat si international (in special Anglia / UK).

In baza anilor de experienta acumulati in domeniul renovarilor interioare, am definitivat un sistem de lucru unic, identificand exact nevoile proprietarilor, dorintele lor si cum putem satisface orice cerere a acestora.

Legat de una din cele mai importante intrebari renovare apartament, mentionam ca sugeram sa colaboram astfel:

 • detaliem proiectul de renovare
 • facem masuratorile necesare exprimarii cotatiei de lucru
 • exprimam costul aferent lucrarii
 • exprimam timpul aferent lucrarii
 • stabilim termenii contractuali
 • demaram si finalizam lucrarea

Top Renovare doreste sa mentioneze ca este printre foarte putinii prestatori ai acestui serviciu, din piata, care NU SOLICITA BANI IN AVANS. Lucrarea se demareaza in baza ofertarii acceptate de Dvs., iar platile se fac esalonat, conform planului de lucru/

Intrebari renovare apartament | Top Renovare va recomanda sa alegeti pachetul premium, in care ne ocupam de absolut tot ce este necesar: de la manopera, la achizitie materiale necesare renovare, evacuare moloz, pastram legatura cu administratia astfel incat Dvs. va implicati strict asupra deciziilor cheie, legate de design, calitate dorita aferenta mobilier, instalatii si materiale sanitare, etc.

Procedand astfel, impactul proiectului asupra programului Dvs. este minim. La fel si stresul, care, in caz ca optati sa lucrati cu Dorel, veti constata ca imbatraniti minim 1 deceniu pana terminati proiectul.

Top Renovare doreste sa reitereze ca este printre foarte putinii prestatori ai acestui serviciu, din piata, care NU SOLICITA BANI IN AVANS. Lucrarea se demareaza in baza ofertarii acceptate de Dvs., iar platile se fac esalonat, conform planului de lucru/

Hai sa ne cunoastem !

Oferim consultanta in cadrul lucrarii !

Ai nevoie de o cotatie ?

0775 244 241

Te ajutam cu placere

Daca mai sunt alte intrebari...

Iti stam la dispozitie cu mare placere, atat telefonic, cat si pe email info@top-renovare.ro ; Pentru a vedea exact activitatea noastra, urmareste pagina noastra de Facebook / Meta, unde postam frecvent diferite executii tehnice din cadrul proiectelor de renovare desfasurate.

Totodata trebuie sa retii ca vom depune toate eforturile sa realizam lucrarea de renovare pe care ti-o doresti intr-un format optim (timp, pret, promptitudine, pachet servicii), astfel incat sa nu-ti fie perturbata activitatea zilnica.